Voorzieningen

Waarom zou u voor camping de Ikeleâne kiezen? Heel simpel: de camping is compleet vernieuwd de afgelopen jaren en heeft dus een frisse en moderne uitstraling. Zo kunt u genieten van het camping leven, met een stukje luxe.

Sanitair

Er zijn sinds twee jaar nieuwe toiletgebouwen. Deze zijn nog in perfecte staat er worden een aantal keren per dag schoon gemaakt. De douches zijn ook nieuw. Er zijn zowel familiedouches als mindervalide als privédouches aanwezig. Deze kunt u in werking stellen door de slagboomkaart in de houder te doen.

Wassen

Als u uw kleding wilt wassen, zijn er nieuwe professionele wasmachines en drogers ter beschikking. Op de gehele camping vindt u 2 wasserettes, welke de gehele dag open zijn (07.30 – 22.00 uur). Ook zijn er een centrifuge en een strijkplank aanwezig. Tegen betaling.

WiFi

Ook is er op de camping een WiFi netwerk. Met 8 accespoints heeft de camping een goede dekking op alle plaatsen. Tegen betaling.

Coffee and More

Begin de dag met heerlijke verse broodjes. Bestelt u de dag ervoor, dan ligt uw ontbijt de volgende dag vanaf 08:30 voor u klaar. Als u trek in iets heeft kunt u altijd terecht bij de lunchroom ‘Coffee and More’. Hier verkopen ze onder andere koffie, thee, gebak, pannenkoeken en ijs. Ook kunt u hier terecht voor lunch of diner. Geniet na een lange dag van één van de vers belegde broodjes, een schnitzel of een heerlijk stukje varkenshaas. Coffee and More is iedere dag geopend van 10.00 tot en met 20.00 uur.

Activiteiten

In de kantine kan gezellig en onder het genot van een drankje of een hapje een kaartje worden gelegd of er kan meegedaan worden met de Bingo. Talloze activiteiten worden er georganiseerd in het seizoen. Deze worden georganiseerd door een eigen recreatiecommissie en met hemelvaart, Pinksteren en het hoogseizoen komt het Recreatieteam (de eendenclub) uit Ommen de kinderen vermaken met knutselen, spel en theater. Maar er is nog meer voor kinderen. Zo is er een springkussen, zijn er overal speeltuinen te vinden en er is zelfs een overdekte speelschuur. Helemaal nieuw dit jaar is de boerenspeelplaats, waar de kinderen met speelgoedtractoren, -machines, zand en water kunnen spelen.

Zwembad

Als u bij ons 3 dagen of langer verblijft dan krijgt u van ons gratis zwemkaartjes voor het gehele gezin en de gehele vakantie voor het verwarmde openluchtzwembad van Bakkeveen. Zwemkaartjes zijn verkrijgbaar bij de receptie. Het zwembad is ongeveer 5 minuten fietsen vanaf de camping.

Het zwembad is omgeven door een prachtige speelweide, waar gevoetbald kan worden. Ook sieren diverse speeltoestellen het terrein op. Het openluchtzwembad heeft onder andere:

- een groot bad van 25 meter

- hooggelegen duikbad met 2 duikplanken

- apart gelegen kleuterbad

- zonneweide

 

Camping de Ikeleâne wordt door de ANWB gewaardeerd met een 8.8!

De ANWB heeft de camping in Bakkeveen in 4 jaar van een 7,8 naar een 8,8 beoordeeld. Door te investeren in sanitair, ruime nieuwe groene kampeervelden (komfort), speelschuur en speeltoestellen en nieuwe horeca.

Wilt u het zelf ervaren, kom dan eens vrijblijvend langs.

Sanitair                            9.0
Standplaats                   8.8
Terrein                             8.4
Sport en animatie      8.8
Eten en drinken          8.8

Alle prijzen die u bij ons vindt op de website zijn inclusief gas, water, elektra, cai en toeristenbelasting. Kampgeld en ergiekosten (€2,70 p.p.p.n.) komen er nog overheen.

 

Keurmerken Camping

logoAcsi logoRecron logoANWB

website door: wemagine