Chalet Valua

Chalet Valua staat op een prachtige plek op camping "De Ikeleane". Het is gesitueerd aan de rand van de camping, waardoor je een mooi vrij plekje hebt. Tegelijkertijd staat het chalet nabij de belangrijkste voorzieningen, zoals de receptie, speelplaats, kantine, enz.

De woonkamer van het ruime chalet is voorzien van een aantrekkelijke en royale zithoek. het chalet word verwarmt door een gas kachel. Deze kachel is veilig, en dus ideaal voor gezinnen met kinderen. Ook is er een TV aanwezig met kabelaansluiting , met afstandsbediening. Gemak dient de mens en dan is het fijn dat een sfeervolle keuken in een paar passen nabij is. Een koud biertje uit de koelkast, babyvoeding uit de magnetron, een kopje koffie of een kopje thee is hier allemaal te halen. In de keuken treft u allerhande keukenapparatuur  aan. Op het gasfornuis kunnen heerlijke gerechten worden bereid.  Het servies en het bestek is op zes personen  afgestemd. Er zijn wat speelattributen aanwezig, zoals voetbal, badmintonset en spelletjes.             Buiten is het heerlijk toeven met de loungeset onder de overkapping van het tuinhuisje.

De afmetingen van het chalet zijn: 11.00x 3.60 m

Het chalet beschikt over een ruime douche en toiletruimte. Warm water wordt verkregen via de geiser.

De Valua voorzien van een handig opbergschuurtje. Hier kunnen naar wens fietsen, watersportartikelen, kinderspeelgoed of attributen voor buitenspelen worden gestald. Ook treft u hier de kussens voor de loungeset aan, alsmede wat spelmateriaal. Op het grasveld ernaast kunt u een tentje neerzetten.

Hieronder een plattegrond van de Valua.

Prijzenlijst

Benieuwd naar de aantrekkelijke prijzen? bekijk dan de prijzenlijst!

Prijzenlijst

Activiteiten map

In dit vakantiehuis treft u ook onze activiteitenmap aan.

Activiteiten map

Beschikbaarheid

Reserveren

Specificaties

Ruimte6 pers
Slaapplekken2 pers. + 2 stapelbedden
Bouwhoutskelet
Uitrusting.
TVAanwezig
KachelGas
Eetkamereethoek
Badkamerwastafel,douche, toilet apart
Huisdierengeen
TuinTuinhuisje met meubilair
Kaart nrC055

Wordt vrienden met ons

Onze facebook pagina

Keurmerken Camping

logoAcsi logoRecron logoANWB

website door: wemagine